Ubisoft ще прави видеоигри по Lost

4
4


Ubisoft сключиха дългосрочен договор с Touchstone Television за производството на серия от видеоигри, основани на набралия огромна популярност телевизионен сериал Lost. ТВ поредицата проследява проследява борбата за живот на оцелелите от самолетна катастрофа на откъснат от света остров в Тихия океан, като епизодите имат огромна аудитория и фенове от цял свят, което гарантира вниманието към предстоящите компютърни игри, базирани на този сюжет.

Засега е известно, че заглавията ще са за персонални компютри, конзоли и портативни устройства, като разпространението им ще започне през 2007. Продуцентите на Lost и Ubisoft изразиха взаимно задоволство от предоставената им възможност да експлоатират докрай вече печелившата идея и да натрупат още повече дивиденти от потребителите, които са увлечени най-вече от мистериите на острова и взаимоотношенията между главните действащи персонажи.

Източник: Headoff

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
amdsempron
amdsempron

браво :clap: само да не я направят няква боза да седя пред компа и да тъпея

Sm0k3y7h3p07
Sm0k3y7h3p07

🙁 Нещо нямам доверие в цялата тази работа….да се молим да направят нещо „поне прилично“ :help: :ph34r:

Nencheff
Nencheff

Извинявайте, но той самия филм е боза .. :angry: какво очаквате от играта ? Мисия на играта: отвори повече капаци, като използваш подръчни средства, или изгори повече салове, за да гледаме още повече епизоди на сериала. Гледал съм го няколкото пъти сериала .. не ми допадна, а уж съм голям киноман !!!! Моля сега да не ме направите на решето, за дето не го харесвам.

BuNnYy
BuNnYy

:help: :clap: :cheers: