uTorrent ще работи в браузърите

15
1353

uTorrent е най-популярният BitTorrent клиент в света, който според статистиките има над 150 милиона активни потребители месечно с версии за операционните системи Windows, macOS, Linux (във вид на уеб-версия) и Android. Но тази програма отдавна няма нови версии, а последното голямо обновяване бе преди 5 години, когато се появи версия 3.0, като сега е актуална версията 3.5.0.

Съвсем скоро се очаква появата на нови значителни промени. Уеб-порталът TorrentFreak съобщи, че че ще има нова уеб-версия на uTorrent.

Тази стъпка ще даде възможност за подобряване на стрийминга, с което сегашният клиент има затруднения, и може би ще може да конкурира Netflix. Създателите на програмата ще използват най-съвременни софтуерни технологии и ще разширят функционалността на uTorrent. И още, в новия клиент ще се появят елементи от новия браузър BitTorrent Maelstrom.

Създаделите на uTorrent споделиха, че ще оставят достатъчно време на потребителите за преход и адаптация към новата версия. Много хора от дълго време работят с uTorrent и са свикнали с тази програма. Програмистите ще се опитат да убедят своите фенове, че новото голямо обновяване на uTorrent е стъпка напред, която няма да наруши стандартната работа с това приложение.

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
10 Коментари
5 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
14 Автори на коментарите
ЯниАнонименuTorrent 3 5 0 Build 43580 StablemanolИво Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Android fan
Android fan

Изгубиха ме отдавна с многото им реклами, платените версии и за капак на всичко, биткойн логъри. Изобщо не е микро вече, а пълнеещ до преливане комерсиален боклук.

Светльо
Светльо

Нали. Като излезе беше някакво изящно бижу.

asdasd
asdasd

Предложете алтернативи.

CBR
CBR

qBittorrent

manol
manol

Пробвайте и tixati.Той ми е резервния клиент.

Радо
Радо

Програмата си работи супер, нямам никакви проблеми с нея. Обновява си се редовно, след като си работи перфектно не виждам смисъл от някакви измислени нови версии. А относно рекламите се спират с няколко цъквания на мишката. Ако сте теглили кракнати версии без реклами от торент сайтовете е много вероятно да сте лепнали биткойн логъри.

Иво
Иво

Преди 2-3 години нашумя случая, когато вкараха миньор в инсталатора, който се инсталира без да пита. При обновяване също се инсталираше. Стана голям скандал и го премахнаха преди повечето потребители да се усетят. Ползвай Гугъл, има писано оп въпроса.

ERR
ERR

Аз си карам на стара версия 3.3.2 и не мисля да се набутвам да я ъпдейтвам 🙂

АДа
АДа

2.1.1 си е най-добрата

the professor
the professor

версия 2.х е последната без вируси и реклами, това че не плейва клипове въобще не ми пречи…
@радо напиши в run %appdata% и виж колко много място е с изсрали ъпдейтите на 3-та версия на уторрента

reset
reset

От години си ползвам версия 2.0.4, няма реклами, лека…перфектна!

manol
manol

Аз потърсих алтернатива още когато започна да се инсталира в userdata,а не в program files.Алтернативата за мен е qbittorrent,но ползвам и tixati.
А съм пробвал торент-клиент през браузър и не останах доволен(Opera).

uTorrent 3 5 0 Build 43580 Stable
uTorrent 3 5 0 Build 43580 Stable

Ей, оплюхте я и оплюхте тази програма! Не ви ли омръзна? Аз пък си карам с „uTorrent 3.5.0 Build 43580 Stable“ и съм си супер доволен! Рекламите съм си ги спрял, разбира се! Нищо повече не ми пречи! Държи се, повече от стабилно! Не мисля да се връщам към нещо по-старо, заради вас и вашите дребнавости и глупости по коментарите ви!

Анонимен
Анонимен

Нека се обновяват щом са решили. Ползвам версия 1.8.5 и не ме бърка щом не са я баннали тракерите. Работи перфектно и няма какво повече да се желае по поддържането му освен да се развали или забави с някой следящ ъпдейт и глупав интерфейс. Просто няма какво да направят повече освен да добавят реклами и товарещи неща! Де да можеше да се оттърва и от глупавия Win10 който не спира да ми стърже харда дори при бездействие.

Яни
Яни

Аз съм доволен от последната версия, предполагам че уеб версията ще ми допадне, една програма по малко за инсталиране.