vivatel вече предлага услуги през 3G мрежата си

1
0

vivatel пусна HSDPA мрежата си от трето поколение (3G). По този начин клиентите на vivatel ще получат възможността да ползват видео разговори и високоскоростен достъп до Интернет. Те вече могат да ползват Интернет през мобилния си телефон при скорост до 1,8 Mbps Downlink и 384 kbps Uplink, да провеждат видео разговори, да ползват високоскоростен интернет, който дава възможност за достъп до данни, e-mail, както и да свалят картинки, мелодии, игри, видеоклипове, без да променят настройките, със скорост до 4,6 пъти по-висока от възможната с GPRS.

Клиентите на оператора могат да се възползват от високата скорост, възможна през 3G платформата на най-достъпните цени за мобилен пренос на данни. За клиентите, които активно ползват услугата пренос на данни, vivatel предлага допълнителни пакети за мобилен интернет към абонаментните планове или специален абонаментен план vivatel трафик. Допълнителните пакети данни, които могат да бъдат закупени към всеки един абонаментен план предлагат 30 МВ срещу 9 лв. на месец или 100 МВ срещу 18 лв. на месец. По този начин цената на 1 МВ в пакета достига до 0,18 лв.

vivatel предлага и най-достъпният абонаментен план за данни на мобилния пазар към момента – vivatel трафик, с 1024 включени МВ срещу 36 лв. на месец, т.е. цената на МВ в пакета е 0,035 лв. Цената на МВ след изчерпване на включените е само 0,30 лв. Стандартната цена за 1МВ, която заплащат всички бизнес и частни клиенти на vivatel е 2,40 лева, като минималното тарифиране е на 1КВ. vivatel предлага и най-атрактивната цена за видео разговор. Минутата видео разговор в мрежата на vivatel ще струва 0.49 лв. или до 33% по-евтино от най-ниската предлагана до момента цена за тази услуга.

От предимствата на услугата могат да се възползват всички клиенти на абонаментни планове на vivatel от 17 април 2007 г. Всички клиенти на оператора ще имат достъп до 3G мрежата по подразбиране. Те трябва да имат телефон, който поддържа 3G стандарт и да се намират в покритието на 3G мрежата на vivatel.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "vivatel вече предлага услуги през 3G мрежата си"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
dataman
dataman
Оххх тая „евтиния“ :sobbing: . Направо корема ме боли като чета за цени от сорта на: “ 1 МВ – 0,18 1МВ – 2,40….“ или „30 МВ срещу 9 лв. на месец или 100 МВ срещу 18 лв “ Като ги сравня с текущия ми интернет абонамент – за 24 лв на месец и колко свалям…. Може и да е по евтино от това на другите оператори ама цените са много далеч от това да можем да кажем че са „атрактивни“ за средния потребител.:speak: Аз поне НИКОГА не бих се хванал на тези цени, макар че мобилния интернет определено не… Виж още »