Windows 10 за $11,38 – вашият най-добър съюзник за процесорите AMD Ryzen 3000

13
1990

Вечната война между Intel и AMD най-накрая стана доста интересна, след като Advanced Micro Devices представи своите нови уникални процесори, които имат всички шансове да се преборят с конкуренцията. Представените преди няколко седмици чипове от серията Ryzen 3000 имат какво да кажат и предложат на днешния хардуерен пазар. Това много добре се вижда от големите продажби в Азия и Европа.

Според най-новите статистики на Danawa Research (южнокорейска аналитична компания), новото поколение процесори Ryzen 3000 вече има по-голям пазарен дял от Intel Core. А като цяло, всичките нови чипове на AMD осигуриха на компанията 53,56% пазарен дял, който надхвърли пазарния дял на Intel. Това е най-добрият резултат на AMD за последните 5 години.

Така че е добре да се внимава по отношение на Core i9: новият мейнстрийм на флагманските процесори на AMD обещава страхотни неща както за геймърите, така и за създателите на разнообразно съдържание. Да си припомним, че тези чипове предлагат изключително добро съотношение цена/производителност, много добра ефективност и богати възможности за овърклок.

С други думи, ако искате да обновите своя хардуер и търсите нов процесор, това е идеалната възможност: можете да го вземете на ниска цена и да получите много висока производителност.

Windows 10 е най-добрият съюзник за серията AMD Ryzen 3000!

Изборът на нов процесор обикновено налага купуването на нова дънна платка, а в най-лошия случай и вземането на нова графична карта или оперативна памет. Възможно е да бъде изхарчен целия бюджет. И за да се влошат още повече нещата, при поставянето на нов по-съвременен процесор, трябва да се помисли и за нова операционна система. която може да използва всички негови възможности.

Според почти всички тестове, направени от независими компании и експерти, компютрите с най-новата версия на Windows 10 предлагат осезателно по-висока производителност с новите процесори от серията Ryzen 3000 в сравнение с предишните версии на тази операционна система. Но лицензите за Windows 10 са много скъпи. Така например, ако купувате Windows 10 Pro директно от Microsoft, трябва да дадете €259!

За щастие, в Глобалната мрежа има много по-изгодни предложения. Днес ще ви покажем едно от най-търсените и любимите – GoodOffer24!

Кой е GoodOffer24 и защо да го избираме?

GoodOffer24 е платформа за онлайн пазаруване, специализирана в продажбата на оригинални продуктови ключове, включително и за Microsoft Windows 10 Pro/Home, Microsoft Office 2019/2016 Software Suites, игри за Xbox One, игри за персонални компютри (например PUBG, TOTAL WAR SAGA и други), антивирусен софтуер (McAfee и ESET) и още много други.

Със своите над 10 години пазарен опит и отлична обратна връзка с потребителите (вижте техните рецензии), GoodOffer24 разширява дейността си в целия свят.

Промоции и отстъпки: до 30% отстъпка за Windows 10 продуктите

GoodOffer24 предлага кампанията Back to School Sale (разпродажба „Отново в училище“) с невероятни цени за софтуера на Microsoft. Онлайн платформата предлага страхотна отстъпка, която достига до 90% в сравнение с началната продажна цена на Microsoft. А сега можете да получите и до 30% допълнителна отстъпка върху и така ниските цени:

1. 25% намаление с използването на промоционалния код JGM25 за най-популярния софтуер на Microsoft. Ето някои от най-добрите оферти към днешен ден:

2. 30% отстъпка с използването на промоционалния код JGO24OFFICE2019 за софтуера с Office 2019

Лесно пазаруване и удобно разплащане

Пазаруването в GoodOffer24 е наистина много лесно. След поръчката получавате в електронната си поща продуктовия код (или кодове) на поръчаното. Не е необходимо да чакате дни. Ако имате въпроси, нашият екип за поддръжка и обслужване на клиентите осигурява бърза и всеобхватна помощ в 24/7 режим през цялата година!

Освен това, GoodOffer24 гарантира, че всички предложени кодове са валидни. Ако възникне някакъв проблем, той ще бъде решен веднага, без каквато и да било загуба за клиента.

Забележка: Приемат се разплащания с всякакви кредитни карти, но за допълнителна сигурност се препоръчва използването на PayPal.

Всички предложени промоции и специални отстъпки са ограничени във времето и важат до изчерпването на наличностите. Не се колебайте и не чакайте прекалено дълго. Ако обаче тези промоции изтекат, не забравяйте, че GoodOffer24 предлага 90% отстъпка от първоначалните цени, а това няма как да се обърка. Посетете магазина и си изберете нещо още днес.

Научете повече в уеб сайта: www.GoodOffer24.com
Електронна поща за обслужване на клиенти: info@goodoffer24.com


Платено съобщение

13
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
11 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
мъни
мъни

Продавам тапети с windows 10. Някъде са с мазилката. Тапетите водят статистика какво правите и после продават информацията. Инсталират се лесно. Почистват се трудно. Бартер за балатум с майнъри.

алабала
алабала

Кога ще спрете да рекламирате това нещо? Много пари ли ви дават за да си позволите да се излагате по този начин?

Срам за България
Срам за България

Реферален линк сиг.

Срам за България
Срам за България

Ако не съм с амд, не може, така ли?

оня
оня

Бутонът за затваряне на рекламата на Лидл отвара рекламата. Моля веднага я прекратете!

Атанас
Атанас

ЧувАл ли си за адблок? От години никъде не виждам реклами. Какъв лидъл, какви пет лева?

Опер4о
Опер4о

Само дето аз не виждам Windows за посочената от вас сума от 11,38, а цената е 15,17 🙂

микгигс
микгигс

в Лидл пуснаха домати по два и шейсе. Уникалните домати от Лидл съдържат много витамини и ниски нива на хистамин, което ви прави по-подвижни в пръстите и програмирате по-добре. По-бърз достъп от клавиатурата се постига единствено и само в Windows 10, но той е много скъп! Няма проблеми, купете си от нашите ключове и ефекта от доматите в Лидл ще заработи на пълни обороти!

Недоволен
Недоволен

15 и нещо е цената, оправете си статията!

DragonSlayer
DragonSlayer

(… Изборът на нов процесор обикновено налага купуването на нова дънна платка…)

Можеш да редуцираш това „обикновено“ до „много рядко“ с една съвсем проста стъпка – като започнеш да правиш информирани избори.

Бахти
Бахти

Валс, една стъпка напред и две назад, жалко десподов.
Дори когато беше безплатен Вирус 10 никой нормален не го искаше.

Ема Ъуотсън
Ема Ъуотсън

Някой има ли линк към Windows Vista Black Edition 2009 SP1.NLT-Release от 2008 за Квантови изпитатели и без нито един накичен боклук по нея.Ако има да сложи линк по долу. А аз подарявам тази magnet:?xt=urn:btih:6bc6d1999b78a282c535d0d2def226f37d8ae934&dn=Win.Vista.Ultimate.SP2.x86-x64.Rus-Eng.Activated&tr=http%3a%2f%2fbt4.t-ru.org%2fann%3fmagnet