Windows 10 Creators Update вече може да се изтегли чрез Update Assistant

4
1509

Много интересно и е факт: Windows 10 Creators Update вече се разпраща чрез приложението Update Assistant. Софтуерният гигант все още не е правил никакви анонси не само на Creators Update, но и на самия Update Assistant, и всичко това изглежда твърде странно.

Но въпреки всичко, ако сега си изтеглите приложението Update Assistant и го инсталирате и стартирате, вашият компютър ще започне да тегли голямото генерално обновяване Creators Update, което е всъщност Build 15063. Но преди да започне изтеглянето ще бъде проверена версията на операционната система Windows 10, обема на паметта, типа на процесора и хранилищата. При желание може дори да бъдат изтеглени ISO файловете за 32-битовата и 64-битовата версия на Windows 10 от software-download.microsoft.com и да се пробва инсталирането на цялата операционна система от нулата.

Не бива да се забравя, че тази помощна програма за обновяване, както и дисковите образи за Windows 10 Build 15063 все още не са представени официално и тяхното използване носи определен риск. Но засега никой, който е обновил операционната си система чрез Update Assistant, не е съобщил за възникнали проблеми. Но е необходимо добре да се обмисли подобен ъпдейт, особено ако в компютъра са записани важни данни.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
петър4025Lumiaбаламите нямат свършек Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
баламите нямат свършек
баламите нямат свършек

Тва на снимката струва 5000$.

Lumia
Lumia

Това струва $300 и „това“ е Windows Holographic VR шлем.

4025
4025

Microsoft HoloLens

Commercial Suite
includes the Development Edition hardware, plus a warranty and enterprise features for added security and device management*.
$5,000

петър
петър

може ? при мен дава грешка ‘something went wrong’ 3 секунди след като започне да сваля