Windows 10 Pro OEM за $10,89, Office 2016 Pro за $26,93 и още

16
771

Windows 10 е най-новата операционна система на Microsoft, съчетаваща най-добрите аспекти на Windows 10 и Windows 8. С голямото обновяване от месец април тази година Microsoft се фокусира върху способността на операционната система да помага на потребителите да станат възможно най-продуктивни. Подобно на предишния Fall Creators Update, новият ъпдейт добави редица нови функции и възможности, значително подобряващи работата на операционната система. Сега потребителите много по-малко отвличат вниманието си, добавени са възможност за диктуване на текст, както и бързото свързване на различните устройства с помощта на Bluetooth връзка.

Интернет магазинът Goodoffer24 предлага страхотна услуга, с която получавате своята поръчка директно в електронната си поща. Възможни са всички съвременни начини за разплащане, като Paypal, кредитни карти, Paysafecard и други.

Goodoffer24

Можете да спестите 15% от всички предлагани продуктови ключове с използването на ваучъра Gokaka15off.

Кой е Goodoffer24

Goodoffer24.com е нов тип електронен магазин, предлагащ софтуер и продуктови ключове за програмни продукти. Магазинът се старае да предлага възможно най-ниските цени и доставя поръчките в електронната поща.Освен продуктовите ключове за активиране на Office 2016, магазинът предлага и други софтуерни продукти. Например лицензи за Windows 10 Pro с цена $11,90, Windows 10 Home с цена $10,45 и още много други.

Бърза доставка и най-доброто обслужване

От Goodoffer24 можете да очаквате най-добрите услуги. Веднага след поръчката, стоката пристига в електронната поща. Няма чакане на пощенска доставка или куриер. Дори и да възникнат някакви проблеми, не се колебайте и се обърнете към техническата поддръжка на магазина. Винаги има кой да помогне!

Преди да пристъпите към активирането, моля, изтеглете официалната версия на Microsoft Office 2016 Professional на своя компютър. Посетете сървърите на Microsoft, откъдето можете да изтеглите офис пакета. Обърнете внимание, дали имате нужда от 32-битовата или 64-битовата версия на Office.

Да напомним, че Windows 10 ще поддържа универсалните приложения на Office! те ще поддържат работата със сензорни екрани и ще могат да се стартират на всякакви устройства.

Моля, имайте предвид, че предлаганите от магазина лицензи не са подходящи за ъпдейт от версия Windows 10 Home към Windows 10 Pro. Можете да изтеглите официалната версия на Windows 10 от сървърите на Microsoft, след това да инсталирате операционната система и накрая да я активирате.

16
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
11 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
7 Автори на коментарите
zizoБахтиУотсънНякойУмерен Ретроград Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

„Моля, имайте предвид, че предлаганите от магазина лицензи не са подходящи за ъпдейт от версия Windows 10 Home към Windows 10 Pro.“

Моля да имате в предвид, че тези „ключове“ са нелегални в ЕС и белите страни по света! Сериозно ли КАЛДАТА насърчава пиратството?!?!

Някой
Някой

Хората си пускат афилиейт линковете.. Дори и да не си купиш точно уиндоус от там.. А каквото и да било, те си печелят 🙂 Иначе.. НАЙ-накрая, някой да го напише това..

Бахти
Бахти

Интересно ми е един сигнал до ГДБОП как би се развил?
Калдата – в момента пускам сигнал – да си знаете, не за друго.

zizo
zizo

Тия ключове ги ползват в цял свят, какви са тия „бели“ страни ве…

Бахти
Бахти

Тези в които при проверка директно ти щракват белезниците и лежиш поне 3 годишна ефективна присъда, та да се замислиш другия път за пиратството!

zizo
zizo

Ехаааааа наистина ли ве……?

Умерен Ретроград
Умерен Ретроград

А, ама уиндоус десет ли бе? Ама и майкрософт офис ли? Ама с пари ли бе?
Ако ми дадат 30 евро мога да обещая че ще го инсталирам на виртуална машина… за няколко дена… и без достъп до мрежа… и без да го ползвам щото няма за кво…

продавач на прозорци
продавач на прозорци

Сериозно ли бе?

Умерен Ретроград
Умерен Ретроград

Бъзикам се бе. Доста повече пари бих взимал за да се занимавам с уиндоус десет.

мъни
мъни

до Бахти,
според мен просто са на ръба на закона и това се прави, за да накара обикновените потребители да започнат да купуват малко по малко легален софтуер.
Друг въпрос е, че не щем windows 10…

продавач на прозорци
продавач на прозорци

Тези джамбазки номера са легални само ако си сомалийски пират. Който иска чист Windows отива в магазина и си купува.

Бахти
Бахти

То е ясно, че никой разумен човек няма да си трови живота с Вирус 10 (да не говорим за последната му простотия да ти трие файлове когато той си реши). С тези „ключове“ си легален само пред M$ и никой друг! При една проверка гориш от всякъде с тези „ключове“. Има си много добро описание какво е Retail, OEM, MAK/VL, Refurbished и т.н.

Някой
Някой

Не са на ръба на закона.. Напълно нелегани са.. Пред компетентните органи, този лиценз е толкова валиден в Европа, колкото да си го активираш пиратски..
Тези лицензи за за Африка и Азия.

Уотсън
Уотсън

Факти:
Че работят – работя.
Че не са легални – не са легални.

Има ли разлика м/у това да си активираш уиндоуса с активатор и това да платиш 10 долара в този сайт? Не, няма.

За любопитните, които се чудят какви са тези ключове и как така работят, можете да прочетете в гугъл.
Примерна статия:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3378047/windows-pro-product-key-amazon-legal.html

zizo
zizo

Kоментари на Дървени Философи.

Бахти
Бахти

Твоите какви са? На нелегален пират?
Ти си последната дупка на кавала със знанията си.