Windows 7 вече не се поддържа: обновете се до Windows 10 само за $9,95

0
2143

През месец октомври 2009 година Microsoft обеща 10-годишна поддръжка за операционната система Windows 7. Ето че дойде 14 януари и поддръжката на Windows 7 от Microsoft официално приключи. Според данните на Netmarketshare, милиони компютри все още работят с Windows 7, а делът на самата ОС към днешен ден е немалките 26% от всички компютри. Но всичките тези компютърни системи са уязвими за вируси и силно се препоръчва преминаването към Windows 10.

Това означава ли, че моят компютър с Windows 7 ще спре да работи?

Компютърът с Windows 7 ще продължи да работи, но Microsoft няма да предоставя актуализации и обновявания по сигурността, както и техническа поддръжка за каквито и да било проблеми. По този начин компютърът е изложен на голям риск от зараза с малуер и най-различни вируси, като хакерите веднага ще се възползват от възникналите дупки в сигурността.

Не мога ли да си плащам за разширените актуализации на сигурността? Колко ще ми струва това?

Корпоративните потребители на Windows 7 могат да плащат, за да продължат да получават актуализациите по сигурността, но това за много хора е твърде скъпо. Разширените актуализации на Windows 7 Enterprise са около $50 за един компютър, като тази цена се удвоява и става $50 за едно устройство през 2021 година, а през 2022 година цената на тази поддръжка става $100 за една компютърна система. Още по-зле е за потребителите с Windows 7 Pro, при които платената поддръжка започва от $50 на една машина и към 2022 година тази цена се увеличава до $200.

Колко ще трябва да платя, за да премина към Windows 10?

Ако нямате продуктов ключ за Windows 7, Windows 8 или Windows 8.1, винаги можете да го закупите директно от Microsoft. Базовата версия струва $139, версията Windows 10 Pro започва от $199,99, а Windows 10 Pro за работни станции е с цена $309. Повечето потребители имат нужда само от Windows 10 Basic или Windows 10 Pro за своите компютри и могат да вземат продуктовите ключове за своите устройства от специализираните онлайн магазини, които ги предлагат с много голяма отстъпка. Така например, онлайн магазинът Keysworlds.com предлага електронни купони, с които продуктовият ключ за Windows 10 може да се закупи за само $9,95. По този начин могат да се спестят немалко пари.

По време на новогодишния сезон можете да се възползвате от предлаганите големи отстъпки и да си вземете и друг полезен софтуер – например офис пакет. При тази промоция платформата Keyworlds е намалила цените с 35% за софтуер като Windows 10 и Office 2019. По време на промоционалния период можете да използвате специалния код KWNY35, с помощта на който можете да купите продуктовия ключ за Windows 10 Pro за един компютър само за $9,95. Продуктовият ключ за Windows 10 Pro за две компютърни системи е с цена $16,35.

А ако се интересувате от комбинирани софтуерни пакети, включващи Windows 10 (Pro / Home) и Microsoft Office 2019, то Keyworlds предлага следните опции: Windows 10 Pro + Office 2019 при цена $49,77 и Windows 10 Home + Office 2019 за $44,08.

Отделният продуктов ключ за активирането само на Microsoft Office 2019 версия Plus се предлага за 40,29 евро. Тези и всички други промоционални цени на продуктовите ключове влизат в сила при използването на кода KWNY35.

Да се запознаем с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, базирана на специализирана автоматична система, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите. Поръчаният продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.

Започнете Новата година по правилния начин с Keyworlds! Весели празници и успех!

Всички изброени дотук оферти са валидни, докато са налични съответните кодове. Преди активирането се препоръчва да се провери, дали е инсталирана именно версията на софтуера, за която е закупен съответния продуктов ключ. Ако възникнат проблеми, можете да се свържете с техническата поддръжка ([email protected]). Продуктовите ключове пристигат в електронната поща няколко минути след осъществяване на плащането. Има богат избор на начини за плащане, включително PayPal.


Платено съобщение