Zynga представиха новия си мениджърски екип

0
29

Още от началото на лятото Zynga започнаха да губят някои от най-високопоставените си служители. Ситуацията наистина стана особено тежка, което веднага се отрази върху инвеститорите им, а от там директно и върху стойността на акциите им. Ето защо от компанията решиха да запълнят дупките в мениджърския си екип.

От сега нататък Дейвид Ко – бившият шеф на мобилния отдел – ще бъде Главен оперативен директор. Бари Котъл ще бъде шеф на отдела по приходи, Стивън Чианг ще бъде президент на отдела по игри, а Марк Вранеш ще е новият Главен финансов директор и шеф на счетоводния отдел.

Дейв Уенър, който изпълняваше ролята на Главен финансов директор, напусна компанията. Той веднага бе назначен във Facebook на поста вицепрезидент на корпоративните финанси и бизнес планирането. Дейвид Ко, от своя страна, ще замести Джон Шапърт, който напусна още през август, след като от Zynga отчетоха доста слаби резултати за второто тримесечие. По същото време напусна и Джеф Карп, който сега ще бъде заместен от Котъл.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари