Нова промоция: вземете доживотен лиценз за Windows 11 само за $19,75 и за Windows 10 само за $14,65

0
5100

Ако ви е омръзнал досадния надпис в долния десен ъгъл на екрана, който непрекъснато ви напомня, че е необходимо активирането на Windows 10, сега е най-подходящото време да го махнете оттам с помощта на предлагания пожизнен лиценз с 91% отстъпка. Това означава, че операционната система на Microsoft може да бъде взета при съвсем ниска цена. И още, по този начин получавате достъп до всички бъдещи обновявания и възможност за безплатен ъпдейт до Windows 11.

Ние предлагаме продуктови ключове с доживотен лиценз за Windows 10 и Microsoft Office, като при използването на електронния купон с код KA35 получавате допълнителна отстъпка от 35%.

 

 

Купуване и активиране на предлаганите продуктови ключове

Да закупите продуктовия ключ, както и други цифрови стоки, включително различните версии на Microsoft Office пакетите, можете от сайта CDKeylord, който буквално след няколко минути ще ви изпрати вашия ОЕМ продуктов ключ за активиране на съответния лиценз.

Необходимо е да кликнете върху препратката на продукта, който ви е необходим. След това трябва да се логнете, което може да стане автоматично чрез Facebook или Google, и да добавите избраното във виртуалната количка с помощта на бутона Купи сега (BUY BOW).

За по-голямо удобство можете да промените валутата, която искате да използвате. В излезлия нов програмен прозорец въведете промоционалния код KA35 и направете заявката. Ако всичко е извършено правилно, цената ще се намали с 35% и ще съответства на показаното по-горе изображение. Потвърдете поръчката чрез Submit Order.  Тук можете да изберете най-удобния за вас начин за плащане, включително PayPal. Трябва да въведете необходимите за разплащането атрибути и след като плащането мине, във вашия профил в сайта на CDKeylord ще се появи закупеният ОЕМ продуктов ключ.

За да го активирате влезте в настройките и изберете опцията Activation. В появилото се в долната част поле въведете получените символи на продуктовия ключ.

След като го активирате с помощта на бутона Activate, веднага ще получите доживотния лиценз за всички бъдещи обновявания на операционната система. 

Не забравяте да изтеглите всички най-нови ъпдейти за тази ОС, като един от тях е и обновяването до Windows 11, разбира се, ако вашият компютър съответства на минималните системни изисквания.

Защо да купувам Windows 10 с доживотен лиценз?

Първо, получавате неограничен достъп до всички обновявания, които вече са излезли и които ще излязат в бъдеще. Това е важно, понеже Microsoft редовно прави подобрения в своята операционна система, изпраща пачове по информационна безопасност и повишава нейната производителност.

Второ, вашата операционна система ще бъде чиста, без каквито и да било външна намеси и допълнения, които се срещат в на практика всяка неофициална компилация.

Трето, ако възникнат каквито и да било проблеми или въпроси относно Windows 10, по всяко време можете да получите помощ от екипа за техническа поддръжка на Microsoft. Това е особено полезно, ако например си купите нова дънна платка и се налага да преинсталирате своята операционна система.


Платено съобщение