fbpx
0 C
София

Microsoft представиха Office 2013

Най-четени

Microsoft официално представиха пълната версия на Office 2013. Потребителите вече имаха възможност да видят новия пакет от приложения още миналото лято, но тази версия наистина е финалната. В Office 2013 няма почти нищо по-различно от това, което видяхме през лятото. Поне не по отношение на външния вид или функционалността.

Различното в Office пакета е новият начин за плащане. Като цяло от Microsoft се стремят да ни насочат към Office 365 Home Premium Edition – „облачната“ версия на софтуера, която струва $100 годишно. Тази версия включва четирите основни приложения (Word, PowerPoint, Excel и OneNote) плюс Outlook, календар и двата инструмента Access database и Publisher. За сравнение, най-евтината версия на Office 2013 – Office 2013 Home and Student – съдържа само четирите основни програми, но струва с $40 повече от Office 365.

Повече приложения е само едно от нещата, които Microsoft обещават на бъдещите потребителите на Home Premium. Тази версия на софтуера предлага и неща като 60 безплатни минути към телефонни номера в Skype месечно (засега само в САЩ) или пък 20GB капацитет за съхраняване на файлове в облака SkyDrive.

Като цяло, промените в Office могат да бъдат обобщени по следния начин: приложенията са по-подредени и опростени и са създадени така, че да се ползват с максимална ефективност от потребителите на таблети.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини