fbpx
11.8 C
София

Вече има доживотна гаранция за автомобил

Най-четени

Най-големият китайски автомобилен производител Chery Holding обяви, че от 1 януари 2023 г. всички закупени автомобили от четирите основни марки на компанията ще имат право на доживотна гаранция.

Първите собственици на автомобили от марките EXEED, CHERY, JETOUR и Chery New Energy, които са подписали в представителството „Споразумение за доживотно гаранционно обслужване на автомобил Chery“ и посещават само дилърствата на Chery за техническо обслужване, имат право на доживотна гаранция.

Забележително е, че Chery е първият масов китайски автомобилен производител, който предлага такава услуга на потребителите. Преди това Chery също предлагаше доживотна гаранция за двигателите, инсталирани в цялата гама от автомобили.

От създаването си през 1997 г. Chery отдавна настоява за самостоятелни иновации и създава глобална система, която включва шест центъра за научноизследователска и развойна дейност в Северна Америка, Европа, Шанхай и др. До края на 2022 г. Chery е декларирала общо 25 795 патента и е получила 17 177 разрешени патента, от които 37% патенти на изобретения.

През 2022 г. общите продажби на автомобили на Chery Holding достигат исторически връх от 1 232 727 единици, което представлява скок от 28,2% спрямо предходната година. Сред тях 451 337 автомобила са изнесени на чуждестранни пазари, което отразява скок от 67,7% спрямо предходната година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини