И тази година Capcom ще ни върне в миналото с преработен хит огромния си каталог. В края на март излиза Resident Evil 4 и наскоро японците са позволили на Game Informer да ни покажат цели 12 минути геймплей от играта.

В случая, това се явява част от петата глава – точно след срещата на Лион с Ашли. Видеото ни представя района около гробището и църквата, където двамата герои трябва да се справят с няколко наистина сериозни главорези. Това, което вероятно може на някого да направи впечатление е, че за разлика от оригинала, персонажа на Ашли не е придружаван от лента за състоянието ѝ. Това не означава, че тя няма да може да понася щети. Просто, когато здравето ѝ намалява, това ще се отразява в общото ѝ поведение и придвижване, а ако в подобен момент получи ново нараняване, тя ще умре, което означава, че трябва да следите състоянието ѝ.

За разлика от по-смелия подход на Capcom към преработените версии на втората и третата игра, Resident Evil 4 Remake се очаква да се придържа по-стриктно към оригинала, като според наскоро публикувана информация от популярен инсайдър с псевдонима Dusk Holem, няма секция от оригиналната игра, която да е изключена тук, но в много от тях ще присъстват някои сериозни промени. Той потвърждава появилите се преди слухове, че по отношение на времетраенето, Resident Evil 4 Remake ще се покрива с оригинала, като ще е включена и кампанията Separate Ways, макар и Capcom да не са дали все още потвърждение за това. Кампанията излезе под формата на DLC в оригиналния RE4. Играта излиза на 24.03.2023.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари