Авторите на Syndicate работят над нова игра

0
35

Шутърът Syndicate е само един от проектите на Starbreeze Studios. Вчера стана известно, че студиото работи над нова игра, идеята за която идва от известният шведски режисьор Джозеф Фарес. В създаването на новия проект активно участва и медийната компания The Story Lab.

Фарес призна, че винаги е обичал игрите, а подготовката на игрови концепции е нищо повече от хоби при него. Но все пак режисьорът е решил, че има достатъчно добра идея, която да послужи за бъдещ проект.

„Заедно с The Story Lab ние подготвихме два прототипа и ги показахме на разработчиците от Starbreeze. Идеята им хареса” – споделя Джозеф Фарес.

„Когато Джозеф ни разказа за своята идея, ние разбрахме, че на нейна основа може да се направи отлична игра. След това ние започнахме подготовката за разработката й, създавайки няколко концептуални рисунки” – добавя изпълнителният директор на Starbreeze Михаел Нермак.

Все още няма никаква официална информация за новото отроче на Starbreeze,Фарес и The Story Lab. Трябва да се отчете, че разработката е в доста ранен стадий, така че анонсът може да се състои едва през следващата година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари