Актриса от Horizon Zero Dawn случайно разкрива, че се разработва продължение

0
106

Ако сте играли Horizon Zero Dawn и видеоиграта ви е харесала, ще се зарадвате на последните слухове. Жанина Гаванкар, озвучаваща Татай от DLC-то Frozen Wilds, сподели, че се разработва и втора част.

Актрисата изплю камъчето по време на Star Wars Celebration събитието в Чикаго. Тъй като дебютира и в Star Wars Battlefront II в ролята на Айден Версио, не беше неочаквано появяването ѝ на събитието. Само че съвсем неочаквано, след като фен ѝ благодари за участието ѝ в Horizon Zero Dawn, тя сподели:

„Само почакай да видиш продължението… Знам някои тайни, ще умреш от радост“.

Нейната героиня Татай присъства само на допълнението на заглавието, но края на играта остави сюжета с отворен край. Абсолютно възможно е тя да получи своя собствена игра, поради което Гаванкар да е осведомена за ново озвучаване. Компанията PlayStation все още не е дала коментар по въпроса.

През февруари тази година (на втората годишнина) разработчикът Guerrilla Games разкри, че Horizon Zero Dawn е била продадена над десет милиона пъти. Въпреки че това не е голямо число на фона на други големи хитове в гейминг индустрията, за малкото студио това е достатъчно за разработване на втора част. Още през лятото на 2018 Guerrilla разшири офисите си, за да може да прави видеоигри с по-висока скорост.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за