Актьорът от „Игра на тронове“ Кит Харингтън опознава тъмната си страна в Call Of Duty: Infinite Warfare

0
73

През последните години в сериите Call of Duty са включени гласове на много известни личности, и изглежда че Кит Харингтън, звездата от „Game of Thrones“ ще се включи в най-новата част Call of Duty: Infinite Warfare. Знаем, че британецът е в студиото на Activision от юни за новата му роля в играта. Но тук играчите няма да го видят в обичайната светлина на добър герой, а на презиран злодей.

Call of Duty: Infinite Warfare е ориентирана в бъдещето, когато човечеството е колонизирало по-голямата част от Слънчевата система. За нещастие другите планети не искат да продължават да са под покровителството на Земята, и затова се организира бунт (но в този случай бунтовниците са лошите). И „Царят на севера“ Джон Сноу ще бъде преобразен в адмирал Сален Котч, злият лидер на бунтуващите се.

Освен Кит Харингтън, в Call of Duty: Infinite Warfare ще участва и UFC състезателят Конър МакГрегър, който, противно на характера му на зла машина за убиване, тук ще бъде добър герой.

След първия трейлър, Call of Duty: Infinite Warfare все още е обект на спорове дали ще е успешно продължението на сериите, но вероятно присъствието на Кит Харингтън, любимецът на многобройни фенове от целия свят, ще обърне нещата. Джон Сноу ще докаже дали знае нещо поне за планетарните нашествия, когато играта излезе през 4-ти Ноември.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари