Независимо колко различни са двете игри, които ще сравним, от една страна PlayerUnknown’s Battlegrounds е донякъде новата CS:GO. Говорим за новото шутър-заглавие на деня в Steam, което упорито се стреми и дори успя да открадне короната от шедьовъра на самия създател на платформата. Но има едно нещо, което отличава Counter-Strike: Global Offensive от Battlegrounds и от всички други игри – свойството да ги имитира безпогрешно с помощта на модове.

Един от играчите на заглавието на Valve, потребител на име Kinsi, сериозно е възприел идеята за режим стил Battle Royale в Counter-Strike. Той е изработил карта, представляваща дълга планинска верига осеяна с малки градчета. Тя е почти четири пъти по-голяма от Overpass – една от най-големите официални карти за CSGO. Този мащаб обаче е постигнат с помощта на раздробяване на целия терен по скелета на планината – в един момент, докато се изкачвате по стръмните ѝ склонове, вие преминавате от една карта в друга, но това не създава никакви проблеми при игра.

Все още обаче този мод не е идеалният заместител на PUBG, тъй като позволява синхронизацията на до 20 играча на карта, а не сто. Но е сравнително близо до самия стил на игра – вие влизате в битка с парашут, събирате оръжия и предмети на място и се движите в защитените зони, докато кръгът се затваря. Изработен е и различен интерфейс. Ако искате да пробвате мода, можете да се логнете в Steam през официалния му сайт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари