Амбициозен мод изстрелва GTA V в космоса

3
50

Въпреки несравнимото преживяване, което оригиналната GTA V предоставя, много фенове търсят помощта на модове, за да разнообразят геймплея. Един нов проект обаче не просто променя геймплея на тази игра, той носи абсолютно нова идея – Grand Theft Space.

Това е вашият шанс да крадете извънземни кораби в космоса. Grand Theft Space е по идея на екипа на потребителя sollaholla и с този мод геймърите ще могат да наблюдават и изследват нови планети извън слънчевата система, както и да водят планетарни битки. sollaholla пусна и първи трейлър на очаквания мод, макар че разработчикът подчертава, че това може да не е финалният визуален резултат.

Описанието гласи: „Земята е сама в галактиката от момента, в който се е формирала, но много надалеч, един интелигентен живот наблюдава хората от хилядолетия. Този живот не е толкова приятелски настроен, колкото ние желаем да вярваме. Екипът на НАСА откри останки от извънземен кораб, разпръснати из щата Сан Андреас. Ние никога не сме мислели, че тези интелигентни живи организми ще се доберат до нашата планета, но те идват и не са на наша страна. Вашата мисия е да елиминирате този извънземен боклук, преди да е стигнал Земята.

sollaholla обещава четири нови мисии при издаването, както и възможността да използвате космически совалки и луноходи. Ще трябва да се надпреварвате с нулевата гравитация и да предприемате космически пътешествия. Модът все още в етап на разработка и засега няма окончателна дата на издаване.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
LALALALALA
LALALALALA

За ко им е тва при положение, че Star Citizen ще бъде точно това и много повече.

Azhen
Azhen

Абе като се замисля и от личния ми опит както съм играл то Star Citizen наистина понякога се превръща в Space Theft Auto еррр Space Theft Ship ?

Та както и да е идеята е интересна , ще напомня някак на Saints Row The Third
Само не ми е ясно колко много ще постигнат Engine на GTA V не е от най-дружелюбните към модове.

Fan
Fan

Добра новина, но и ако можеше да вметнете, че има и българин участващ в създаването на този проект щеше да бъде още по-добра!