Амбициозното MMO Dual Universe представя трейлър с динамична космическа битка

0
199

Dual Universe е абсурдно амбициозен MMO проект, който има за цел да предложи повече отколкото някой друг е правил в този жанр. Като начало, играчите могат да колонизират планети, да изграждат селища, да започват война, да издигат търговски империи и да се сражават в космоса. Последният елемент е именно това, над което трейлъра се фокусира, показвайки две флоти, които се сражават в орбита.

Огромният мащаб на вселената на Dual Universe разчупва стария модел на разпределяне на популацията от играчи; вместо да ги разделя на различни сървъри, всички ще играя на 1 сървър. Студиото зад това заглавие заявява, че разполага с нова технология, която ще направи този подход възможен без да има отражения върху геймплея поради…значителен лаг. 

Интересното при бойната система е, че можете да създавате космически кораби от нулата или да купувате дизайни от други играчи. По-големите кораби ще изискват цял екип, който да отговаря за навигацията, включително и управлението на оръжейните системи, давайки предпоставки за интересни комбинации и стратегии. 

Ако искате да научите повече за Dual Universe, посетете официалния сайт на играта. Макар и MMO-то да е в ранен стадий на разработка, вече можете да се включите в настоящите алфа тестове (и да подкрепите разработчиците), като се възползвате от една от трите оферти за сътрудничество.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари