Американка уби сина си, защото счупил телевизора, играейки Wii

8
23

21-годишна американка от Бронкс преби до смърт 5-годишния си син, защото момчето счупило телевизора, докато играело на Nintendo Wii.

Срещу Kim Crawford са повдигнати обвинения за предумишлено убийство, след като признала пред полицаите, че ударила сина си Jamar Johnson 2 пъти в корема и 2 пъти по гърба „по-силно от всякога“. На 13 юни обвиняемата се вбесила, когато синът й й казал, че без да иска е счупил телевизора, докато е замахвал в една от игрите за Wii.

Най-ужасяващата част е, че момчето не е починало в момента на побоя, а е получило фатални вътрешни разкъсвания, с които живяло още цели 5 дни. Безотговорната майка отказвала да го заведе в болница, защото лекарите щели да видят нараняванията му и да разберат какво е направила. Тя не склонила, въпреки агонизиращите молби на детето и постоянното му повръщане и кървене. В крайна сметка то починало в петък, а виновницата първоначално се опитала да излъже полицията, заявявайки, че синът й „просто се разболял“, а по-късно сменяйки твърдението си на „той падна в парка“.

Kim Crawford се оказва позната на полицията още от 2006 година, тъй като многократно е била аресувана заради наркотици и нападения, както и заради „дълъг списък от домашни инциденти с бащата на сина й“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари