Анонимните: Zynga застрашават пазара за игри в САЩ

2
22

Тежката финансова ситуация, в която се намира Zynga, изглежда притеснява не само инвеститорите й. Хакерската група „Анонимните“ публикува материал в сайта AnonNews, в който предупреждава, че действията, предприети от компанията, „ще сложат край на пазара за игри в Америка такъв, какъвто го познаваме“.

Анонимните имат предвид факта, че Zynga е започнала да аутсорсва многобройни работни позиции. Тази информация се появи в изтекли в интернет конфиденциални документи. Хакерите твърдят, че да изнасяш работната сила навън, в държави, където ще ти е по-евтино, е обида за американския народ.

Хакерите съвсем не се задоволяват с предупреждение. Напротив, те заплашват Zynga, че ако не поеме спешни мерки по случая, те ще пуснат в онлайн пространството игри, до които са успели да са доберат след хакване на сървърите им. Анонимните не коментираха за кои игри става въпрос, но подчертаха, че крайният срок за Zynga е 5 ноември – дата с историческо значение, известна още като „Денят на Гай Фоукс“. Както сигурно знаете, хакерите са вдъхновени от тази реално съществувала личност, която остава в историята с опита си да взриви сградата на английския парламент.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
darkwonderer
darkwonderer

Хах тея америкаци как ги е яд ,че има хора които работят по-добре, по-бързо за по-малко пари.

troika
troika

Американските анонимни са по-анонимни от другите. Всички са равни, ама някой са повече равни.