Както и предишните части от франчайза на Activision и Sledgehammer Games, и най-новата игра Call of Duty: WWII ще си има специално „премиум“ издание, опаковано с различни екстри. То е разделено на две разновидности – Valor Edition и Valor Collection Pro издания.

Центърът на вниманието, изглежда, е съсредоточен върху луксозната бронзова статуя на войници от бойна сцена в Call of Duty: WWII. От Valor Edition изданието още може да получите специален метален калъф, символ на меч за закачане на дреха и няколко стикера-почетни медали. Ще има и ексклузивен постер със зомбита нацисти (изображението му няма да бъде разкрито публично). Ако решите, можете да закупите и по-скъпото Valor Collection Pro изданието, включва сезонния пропуск за всички бъдещи DLC допълнения (Нестандартен избор от страна на издателя).

Колекционерското издание е разкрито за първи път от основателя на Sledgehammer Games Майкъл Кондри в Twitter и EB Games Australia вече приема предварителни поръчки. Другите търговци все още не са пуснали своите оферти, но се очаква това да се случи много скоро.

Call of Duty: WWII излиза на 3-ти ноември за конзолите PlayStation 4, Xbox One и Windows персонални компютри. Бетата на мултиплейър режима започва на 25-ти август само за PS4 и ще продължи до 28-ми за тези, които са закупили играта предварително. Все още няма дата за бета периода на другите две платформи.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за