След прекарани три години в Steam Greenlight, в началото на май INDUSTRIA получи в края на миналия месец и своя анонсиращ трейлър. Макар и доста кратък, той ни представя някои от достойнствата на играта – визията и части от света, както и геймплей. Качествените FPS шутъри с история не са нещо често напоследък и изглежда INDUSTRIA идва да запуши празнината. Играта се разработва от Bleakmill и излиза през 2021 в Steam.

INDUSTRIA ще ви отведе в една паралелна вселена и в края на Студената война, в един мъртъв свят, лишен от човешко присъствие освен вашето собствено. Порутен свят и олющени сгради, странни машини и роботи-убийци, както и добре пазена тайна, която трябва да разкриете. Заедно с това ще може да се насладите на обширни хоризонтални и тесни вертикални пространства, които да използвате за бойно поле.

„В навечерието на падането на Берлинската стена, млада жена се впуска в паралелно измерение, за да открие своя колега от работа, който внезапно изчезва в мистериозни обстоятелства. И докато граничните пунктове са все още превзети от тълпата, Нора бяга в от този свят в непознатите пластове на времето към неизвестна съдба“, пишат Bleakmill.

Гледайки видеото, трудно може да кажем, дали Cogconnected, които ни предават за анонса на INDUSTRIA, са прави за Bioshock и Half-Life 2 като вдъхновение за играта, но няма как да отбележим огромно сходство между показаното и това, което досега сме видели от Atomic Heart, друг FPS с интересна история, паралелна реалност и качествена визия, който очакваме в близко бъдеще.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари