Coffee Stain Studios обявиха в края на миналата седмица, че тяхната следваща игра Satisfactory ще излезе в Steam на осми юни – следващия понеделник.

Шведското студио, известно със симулатора си на коза (Goat Simulator), представи в етап на ранен достъп играта в Epic Games Store преди три години и сега е време да влезе в платформата на Valve.

Satisfactory представлява индустриален сим, в който вие, като част от корпорацията FICSIT трябва да строите продуктови мощности и вериги за доставка за пренос на богатата на ресурси планета, на която сте кацнали. Играта ви предлага напълно открит свят с огромна карта (32 кв.км.), пълна свобода на движението и комбат система, като може да играете сам или с приятели.

Satisfactory предлага множество различни елементи, инструменти и сгради, с които да се забавлявате, извънземна фауна, множество превозни средства и защитна екипировка.

Играта, която все още е в етап на ранен достъп и ще излезе официално следващия месец, получи три големи обновления, като последното от тях добави нови видове тръби, течностите и A.W.E.S.O.M.E.

Появила се през март 2019 в магазина на Epic Games, Satisfactory се продаде до юни миналата година в над половин милион копия, като успеха на Coffee Stain Studios ще продължи със сигурност и с излизането на играта в Steam следващата седмица.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари