Анонс на датата на излизане на Within the Cosmos

0
158

След прекарани две години в Steam Green Light, Within the Cosmos най- после е готова за своята премиера: 31.05. Това беше съобщено от разработчика ѝ на страниците на играта в платформата на Valve. Заедно с това беше представено и ново видео към играта.

Within the Cosmos, определяна от OnlySP, като отговор на The Outer Worlds, вероятно заради визията си, представлява sci-fi заглавие, което, за разлика от играта на Obsidian, залага повече на шутър елемента. Играта излиза за Windows, а версии за Линукс и macOS, разработчикът обещава да излязат до няколко месеца след появата на Within the Cosmos.

„Здравейте всички отново! Изминаха две години от публикуването и одобряването на играта в Steam Greenlight… Времето лети! През всичкото това време, аз успях да свърша много работа по Within the Cosmos и я превърнах в играта, която наистина исках да направя. Леко е по-различна от това, което пуснах в Greenlight в началото. Това все още е приключенски шутър с перспектива от първо лице, но сега има сходни с ролевите игри избори, които се налага на играещия да прави през цялата игра, при това всичко е озвучено. Свърши се толкова много работа през тези над четирит години, през които работих по играта. Наистина се надявам да я харесате, когато тя излезе!“, пише разработчикът на заглавието с псевдоним thatcosmosgame.

Within the Cosmos ви отнася далеч в бъдещето – в 2278 година. Човечеството е близо до своето пълно измиране, а вие сте изпратен с мисията да запазите човешката раса, които водят битка, която няма да спечелят. Вие сте един 500-те човека, които работят за Звездната агенция на обединената земя (UESA, United Earth Space Agency). Били сте поставени в криогенен сън и изпратен на планетата Берит II – планета, която е разположена дълбоко в звездната система Адалило, скрита и далеч от войната. Веднъж пристигнали обаче на нея, вие и вашият екип сте атакувани от неизвестен неприятел и единствено вие може да разберете кой е източникът на атаката.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за