Kerbal Space Program отдавна вече напусна Steam Early Access и излезе преди две години под одобрението на много геймъри, фенове на космическите симулатори. От дебюта на играта досега, създателите на играта пазеха мълчание по повод плановете им за бъдещо съдържание. Това мълчание бе нарушено тази седмица, когато беше анонсиран първия експанжън за Kerbal Space Program: Making History.

В Making History ще бъде представен специалния редактор на мисии с помощта, на който играещите ще могат лесно да създават свои собствени мисии или да нанасят промени по тяхно желание към вече съществуващи, след което да ги споделят с общността на играта. Заедно с Mission Builder ще се появи и пакет с ново съдържание, носещ името History Pack, който ще ви позволи да станете част от исторически звездни мисии и полети.

„Представете си да се намъкнете в обувките на астронавта, който е изпитал величествеността на открития Космос за пръв път или са кацнали на други звездни тела, в качеството си на първите хора, стъпили там“, пишат Squad в анонса на Making History. Освен това, тук ще бъдат доставени още части за звездния ви кораб и разбира се, нов звезден костюм.

Експанжънът ще е платен (освен, ако не сте поръчали KSP преди април 2013г.) и няма дата на излизане все още.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари