Южнокрейската компания Krafton анонсира PUBG: New State, нова мобилна игра от света на Playerunknown’s Battlegrounds. Играта излиза по-късно тази година и ще използва F2P модела с присъствието на микротранзакции. Стартът на заглавието ще бъде предхождано от продължителни тестове, като тези за Android започват скоро и може да направите предварителна регистрация за включване в тях тук.

Разработчик на PUBG: New State е PUBG Studio, създателите на оригиналната игра за персонални компютри – PUBG Mobile, основната мобилна версия на Playerunknown’s Battlegrounds се разработва от друго студио, собственост на Tencent. Това звучи, като обещание да видим в новата игра някои от оригиналните идеи от началото на PUBG, което всъщност е и едно от обещанията на разработчиците, които заявяват, че с PUBG: New State, те се завръщат към корените на Battle Royale жанра, докато в същото време предлагат на тези, които ще се сблъскат за пръв път с BR преживяване, да се почувстват комфортно.

Основна отличителна характеристика на новата игра се явява, че действието на PUBG: New State се развива в бъдещето – в 2051. Играта ще ви предложи множество футуристично изглеждащи оръжия, дронове и специални джаджи, като самите оръжия ще могат да се модифицират и ъпгрейдват по време на мачовете. Важен акцент в New State ще се явява също така историята, която е и фундамент в развитието на оригиналната игра.

3 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари