Лара Крофт продължава своето последно приключение следващата седмица с The Nightmare.

Анонсът за допълнението изтече още миналата седмица, но именно през тази се състоя и официалното му откриване. Така, след The Forge и The Pillar, на 22-ри януари се очаква да се появи и The Nightmare, което може да предположим какви ще са някои от темите в него, гледайки избражението, което Crystal Dynamics публикува – призрачно имение, мъгла и нощ, разкопани гробове. Според официално излязлата информация около следващото DLC за играта, разбираме, че Лара ще се срещне с познати и непознати лица, които преди е изгубила, а даже и самата себе си.

The Nightmare ще представи изцяло нова гробница и загадки, а с това и мистериозно ново оръжие.

„Поемете на пътуване през The Nightmare на 22-ри с Лара Крофт, която се изправя срещу познати врагове и паднали приятели. Изследвайте имението на Крофт в едно обсебващо изпитания, каквото Лара никога не е изпитвала досега“, гласи официалния анонс на допълнението.

По-долу може и да видите и изображение на новия костюм на Лара Крофт (идващ със специалния пакет Fear Incarnate Gear Pack), както и на новото оръжие – ужасяваща на вид секира с името Grip of Fear.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари