Planet Zoo, симпатичният симулатор на зоологическа градина ще получи ново допълнение в началото на следващия месец, предава expnsivedlc.

South America, както е името на експанжъна, ще ви отведе към джунглите и планините на Южна Америка и нейната красива природа. Общо шест животински вида и над 250 нови сгради биват добавени към играта с него, като вече може да го добавите към списъка ви с желания в Steam.

„Ние организираме парти и сте поканени да се присъедините към нас!“, започва анонса на допълнението. „Ние приветстваме пет великолепни нови животни в напия зоопарк: чудесната червеноока дървесна жаба, палавия капуцин, уникалния гигантски мравояд, приятелски настроената лама и красивия ягуар! Тези пет животни представят свой собствен списък с предизвикателства, когато ги вкарате във вашата зоологическа градина, тъй като те имат своите собствени специфични нужди, които трябва да обслужвате, за да ги поддържате щастливи и в добър вид във вашите паркове. В допълнение към това, получавате над 250 нови пейзажа и сгради, които със сигурност ще ви вдъхновят и помогнат да създадете зоопарка на своите мечти. Създайте град от изгубена цивилизация или приключение в гъстата джунгла, което да вдъхнови пътешествениците и накара животните да се почувстват вкъщи си“.

В деня на излизане на South America, Frontier Developments ще издадат и безплатното обновление 2.01 за играта. Най-голямата промяна тук ще е изцяло новия интерфейс на чудесна характеристика с името „Генеалогия“. Просто кликвате на кое да е животно и може да видите неговите „роднини“ в животинския свят и да научите повече за популацията на конкретния вид. Заедно с това, за по-любопитните има и специална секция „генетична идентичност“. Добавя се и нова трудност. Освен сега наличните „лесно“ и „средно“, вече има и „трудно“ ниво, което ще засяга общо взето всички аспекти на играта. Пълният списък с промени може да видите тук.

 

South America излиза на 07.04.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари