Анонс на ново DLC за Railway Empire

0
165

Влакът пое,а към британските острови.

Kalypso Media анонсираха излизането на следващото допълнение към Railway Empire. С Great Britain & Ireland, както е името му, се добавят първите европейски територии в играта. Датата му на излизане за всички платформи е 14.12.

И двете европейски дестинации ще бъдат достъпни, както във Free Play, така и в Sandbox режима. С DLC пакета идва и интересен сценарий – Transport Revolution, чието действие се развива между 1830 и 1850. Що се отнася до машините, Calypso добавят цели 10 исторически двигателя, 45 града и 13 търговски стоки.

Заедно с Great Britain & Ireland идва и безплатното допълнение, под номер 1.7 с името Stock Market. То излиза в деня, в който излиза и основното DLC. С него идват и сигнални станции и складове, които ще могат да се ъпгрейдват. Това ще позволи да се избират по-малко натоварени платформи и да се намаля времето за чакане. Освен това, тук се появява и нова длъжност – анализаторът. Той може да извежда нарочно сгрешени доклади на стоковата борса, така че да манипулира стойността на компаниите. „Придобиването на компания също е променено, така че вече ще може да владеете 100% от дадена компания без да ви се налага да преминавате през процесите по пълно сливане“, пишат авторите на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари