fbpx
-9.8 C
София

Анонс на нов експанжън за Black Desert Online

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Създателите на корейското ММО Black Desert Online първият от многото експанжъни за играта. Mediah, както е името на експанжъна, представлява изцяло нова зона и ще е в размер от 2GB, като ще предложи повече от хиляди нови куеста. Тук е включена и огромна битка с бос, наречена Kzarka. с възможността стотици играещи да се включват едновременно в нея. Тук присъства  и огромна PvP битка за 40 човека, провеждаща се на полето на Crimson Battlefield, както нови оръжия и брони и магическо облекло, предназначено за играчи с по-висок ранг. От Pearl Abyss обещаха в скоро време да се появи и друго вълнуващо допълнение, което ще ви позволи изследването на океанските ширини, както над тях, така и под вода.

Друг регион, който ще се появи – през лятото (тогава ще се появи за корейските геймъри, за европейските геймъри не е известно, но вземайки предвид това, че до Стария континент все още не е достигнал региона Valencia, кой знае кога ще дойде) е 11-ия дом на Kamaslive с нова Dark Elf раса, с която ще може да се играе, а скоро след това ще се появи Digan, друг нов регион, който ще добави още повече елфове, джуджета и великани. Освен това, разработчикът обеща доставянето на гласов чат и редица оптимизации по системи в играта, които ще излязат междувременно.

А вие играете ли Black Desert Online и какво ви е мнението за играта?

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини