Анонс на нов експанжън за Path of Exile

0
168

Тази седмица, Grinding Gear Games показаха нови кадри от Path of Exile 2, дълго чаканото продължение на популярния безплатен ARPG, а заедно с това съобщиха лошата новина, че играта няма да излезе тази година. Причината е повече от ясна – усложненията за работа, създавани в условията на COVID-19. Освен това обаче, студиото публикува и информация за следващия експанжън за играта. Името му е Ultimatum и излиза следващата седмица за персонални компютри, а за конзоли – на 21-ви този месец. Анонсът на Ultimatum дойде с премиерно видео и с друг, разширен геймплей трейлър.

Path of Exile: Ultimatum излиза след представения през януари Echoes of Atlas, като идва с ново NPC и история. Trialmaster, както е неговото име е тясно свързано с цивилизацията на Ваал. Слуга на Хаоса, Trialmaster ще ви помогнем да се впуснете в смъртоносни предизвикателства или „ултиматуми“, в които ще се сблъскате с орди от нови врагове. Всеки от тези ултиматуми имат своя предварителна цел, както и възможността сами да определите нивото на трудност. Ultimatum ще ви позволи да поемете на мисии, както сами, така и с други играчи, а за да е още по-трудна задачата ви, всяко от изпитанията идва с конкретни условия за успех, с които трябва да се съобразявате.

Завършете предизвикателството и ще получите избор: да довършите изпитанието и да получите уникална награда или да продължите борбата. Ако изберете второто, ще се наложи да изберете други условия за успех и да се преборите с нови и по-опасни чудовища, но за сметка на това, побеждавайки ги, е получите в замяна още по-голяма плячка. Всяко от тези . изпитания ще е съставено от до десет по-малки предизвикателства, които са трудни, колкото среща с някой от последните босове.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари