Анонс на официалната дата на излизане на Dawn Of War 3

0
18

Relic Entertainment публикуваха ново видео към дългоочакваната RTS стратегия Warhammer: 40,000 Dawn of War 3. Видеото идва да анонсира дебтната дата на играта, която е 27.04, като предварителните заявки за закупуване са вече открити. Те ще ви донесат скинове за всички единици на фракциите, в това число и за Imperial Knight Solaria.

Dawn of War 3 идва шест години след публикуването на последната част от сериите и се основава на популярната настолна игра на Games Workshop Warhammer 40,000.

Наскоро художественият директор на играта Мат Кузмински и главният художник а средата Тристан Брет представиха видео, в което говорят за вдъхновението зад работата им и процеса по дизайн на смъртоносните и в същото време фантастични светове, които стоят в основата на Dawn of War III и служат за фон на неспирната война. Тук влизат райони, като Acheron, с неговите глетчери и заснежени планини и смъртоносни вълни от лава. Starfort, отличаващ се с масивните структури, хвърлящи сянка над бойните полета и готическия им вид. Тук е Cyprus Ultima, която е пълна с история, а средновековния ѝ вид само подчертава колко малко са се променили нещата всъщност в 41-то хилядолетие. И накрая Cage World – постоянно развиващ се пейзаж, който променя пътя, по който се движат войниците, така че никога не знаеш къде ще те отведе той.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за