Почитателите на хорър игри и по-специално тези на сериите Amnesia ще получат на четвърти следващия месец чудесен подарък – следващата игра от поредицата. Amnesia: Rebirth излиза за PC и PS4 и представлява продължение на Amnesia: Dark Madness.

Макар и кратко, представеното ново видео към играта ни показва общо взето всичко онова, което може да очакваме една Amnesia – влудяващи тесни пространства, мрак и плашещи същества, които преследват героя ви. В този случай, това ще е Таша Трианън, която се събужда в разбил се в алжирската пустиня самолет и тръгва да разбере повече за случилото се – пътуване, което ще е доведе не само до важни открития, но и до мрачни тайни, които ще я преобразят напълно. Ако успее да се спаси от надигащия се ужас.

„Не можеш да си поемеш дъх. Съществото е на сантиметри от теб. Неговата единствена цел 0- да се храни от ужаса ти. И пълзейки в мрака, се опитваш да спреш надигащия се ужас и да потиснеш това, което се намира в теб. Не позволявай гнева да те завладее, не си позволявай да се страхуваш. Времето е срещу теб. Влезте в ролята на Таси и я преведете през нейната лична болка и ужас. Докато се опитваш да се измъкнеш през изоставената пустош, на теб ще ти се наложи да се бориш и срещу своите собствени страхове, надежди и горчиви разочарования. И все пак трябва да продължиш, стъпка по стъпка, знаейки, че провалиш ли се, губиш всичко“, гласи официалния анонс на играта.

Amnesia: Rebirth излиза на 20.10.2020.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари