Анонс на премиерната дата на Chaos;Child

0
87

Още едно sci-fi заглавие на 5pb ще направи своята премиера в Steam. От студиото съобщиха, че хитовата Chaos;Child излиза следващата седмица, на 22-ри в магазина на Valve. Играта вече излезе за PS4 и Vita. Заедно с намалението, което важи за първата седмица след излизането на играта, 5pb ще осигурят и дигитална версия на саундтрака на Chaos;Child.

„Изминали са шест години, откакто огромното земетресение срина Шибуя А сега, през октомври 2015, докато разследва скорошните убийства, Такуни Мияширо осъзнава ужасяващата истина. Тези убийства са завръщането на серия от престъпления, които смущаваха града преди шест години. И по същото време, хора, наричани гигаломаниаци със способностите да правят нереалното реално, започват да се пробуждат“, гласи анонса на визуалния роман.

Излязла в края на миналата година, играта получи предимно положителни оценки и ревюта, които изтъкваха като достойнства начините, по които беше предадена историята.

„Като човек, харесал Chaos;Head, наистина ми се искаше много, много да харесам Chaos;Child. И има набор от неща, които харесвам в играта: героите са забавни, главната мистерия е увлекателна и нивото на кръв, макар и да не е предназначена за изтънчени души, може спокойно да се приравни на филм на Сион Соно (покварен и шантав, но не съвсем безвкусен)“, гласи част от ревюто на играта на RPG Fan, които все пак изразяват критика към скучната на моменти и прекалено дълга история, които смятат, че Chaos;Child все пак ще се хареса на най-верните фенове на Science Adventure поредицата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари