Анонс на премиерната дата на GRIS

0
115

Вижте един от най-красивите платформъри, излизали в скоро време.

Тази седмица Nomada Studio обяви официалната дата на излизане на тяхната игра GRIS. Заглавието ще направи своята премиера на 19.12 за Nintendo Switch и PC.

Играта беше анонсирана това лято и представлява платформър, отличаващ се с великолепна художествена работа и режисура, който ще ви срещне с Грис, едно обещаващо младо момиче, изгубило се в своя собствен свят, където трябва да се пребори с болезнените моменти от живота си.

„Публикувано от Devolver Digital, GRIS е преживяване, освободено от опасности, страх или смърт. Играещите ще влязат в един внимателно проектиран свят, вдъхновен за живот посредством деликатен рисунък, детайлизирана анимация и елегантна музика. Посредством лесни загадки, платформени похвати и незадължителни предизвикателства, тестващи вашите умения, светът на GRIS ще се открива с всяка стъпка напред, превръщайки се във все по-достъпно място“, гласи описанието на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари