Unknown World Entertainment съобщиха, че Subnautica: Below Zero ще напусне официално фазата си на ранен достъп на 14-ти май тази година. Издател на играта ще е Bandai Namco Entertainment, като тя ще се появи за Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC чрез Steam и Epic Games Store, Xbox One и Nintendo Switch.

Subnautica: Below Zero следва събитията от оригиналната игра, като ви връща на планетата 4546B. Оцеляването ви в изключително враждебната среда ще е отново основен акцент в играта, като тук ще се борите също така и с трудностите, създавани от заледени биоми и враждебно настроени същества. Отключвайте допълнително инструменти и се научите как по-добре да изградите своя собствен хабитат и ще научите повече за тайните на планетата.

Играта се намира в момента в етап на ранен достъп на развитие в магазина на Epic Games и в Steam, като оценките за нея са предимно положителни. Тези от вас, които направят поръчка на Switch версията, ще получат като подарък и първата игра.

„Кои са били извънземните, които са били тук преди вас? Защо са били на тази планета? Можеш ли да се довериш на своите командващи? Below Zero продължава историята на вселената на Subnautica, впускайки се надълбоко в мистерията, представена от оригиналната игра“, гласи анонса на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари