Анонс на премиерната дата на The Division 2: The Last Castle

0
150

Ubisoft обявиха, че Епизод 2, обновление 6 за The Division 2 ще излезе на 15-ти този месец за всички притежатели на сезонния пропуск на играта, и на 22-ри за всички други.

Pentagon:The Last Castle, както е името му ще донесе нова специализиация, нови мисии, нов PvP режим и др. В този епизод Black Tusk са укрепили позициите си и се опитват да поемат контрола над биореактор, който може да излекува „зелената отрова“ – причината за всичкото зло. Втората мисия тук – DARPA Research Lab ще ви представи тайна лаборатория и мрежа от тунели, изградени по време на Студената война, в която ще трябва да се биете с последния си враг.

„Black Tusk са устойчив противник, така че тук бива добавена нова специализация. Това е Техникът, чието основно оръжие е гранатомет с възможност за изстрелване на множество снаряди едновременно, способен да се прицелва в шест различни врагове по едно и също време. Този клас има също така достъп до EMP граната. Специализацията става достъпна веднага за всички притежатели на сезонния пропуск, а за всички останали ще е налична след завършването на набор от цели“, пишат Ubi.

Заедно с това обновление е включен и новия PvP режим с името Team Elimination, в която два екипа от по четирима човека участват в мач от седем рунда, биейки се във Вашингтон. Рундовете приключват, когато единия екип е елиминирал напълно другия или времето изтече. Режимът е придружаван от картата Wharf, изоставено рибарско пристанище. Специално за притежателите на сезонния пропуск тук биват включени и две класифицирани назначение, които ви хвърлят в битка на живот и смърт срещу The Outcasts – по поречието на река Потомак и в близост до мексиканското посолство.

Ubi уточниха, че вторият рейд, който се очакваше да дойде с The Last Castle, ще се забави. И както и може да очаквате, излизането на обновлението означава безплатен уикенд за игра – от 17.10 до 21.10. през което време играта и сезонния ѝ пропуск ще бъдат сериозно намалени.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари