Анонс на премиерната дата на World War Z

0
202

Почитателите на зомби приключенита днес имат повод за радост, тъй като Saber Interactive и Focus Home Interactive разкриха официално датата на излизане на World War Z: 16.04.

Освен това, бяха открити и предварителните поръчки за играта. Ако си я закупите преди да излезе, това ще ви донесе специален бонус, като пакета Lobo Weapon Pack, съдържащ специалните скинове за оръжията ARK-103, Keris V10 SMG и 1911 Protector. Заедно с тях ще получите и оръжие за близък бой – Lobo.

Създателите на играта публикуваха и ново видео към World War Z, което ни показва точно това, което искаме от игра, черпеща вдъхновение от филма със същото име – пълчища зомбита, идващи за вас (Saber обещават до 1000 зомбита на екрана по едно и също време – технически подвиг, постигнат с помощта на Swarm Engine) и възможността да се биете на различни места по ваш избор, избирайки между Москва, Ню Йорк и др.

„Роякът не чувства нито страх, нито милост. Той просто пъпли напред и консумира. Заедно, заявете ясно своята позиция и отключете смъртоносен арсенал от куршуми към стотиците зомбита от рояка. Почувствайте задоволителния повей на живота, измамвайки смъртта и спечелете в тази неравна битка. Покосявайте неживи с помощта на картечници и пушки, гранатомети, бодлива тел, огнехвъргачки и още много оръжия“, гласи анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за