След седмици и месеци на спекулации, Ubisoft потвърди новината за подготвян нов Prince of Persia.

По време на вчерашното издание на Ubisoft Forward, студиото разкри появата на преработена версия на класиката от 2003 Prince of Persia: The Sands of Time. По играта, която ще излезе през 2021 се работи от Ubisoft Pune и Ubisoft Mumbai. Беше представен и официалния трейлър към приключението, което ще върне много геймъри във времето, представяйки им една модерна и подобрена визия на любимата им игра. А освен всички онези познати герои и врагове, завръщане ще направи и Юри Льовентал, изиграл главната роля в трилогията на Ubisoft.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake се разработва за Xbox One, PlayStation 4 и PC (за Epic Game Store, Ubisoft Store и UPLAY+), като се очаква да получи и обратна съвместимост към Xbox Series X/S и PS5.

Играейки Prince of Persia: The Sands of Time Remake, вие ще може да отключите и първата игра от 1989, а предварителната поръчка на играта ще ви предостави достъп до специалния комплект Back To The Origins, който включва оригиналния костюм на принца и набора от оръжия от оригинала, както и специалния „класически филтър“, който променя изцяло визията и усещането от играта, пишат Ubi на страниците на своя блог.

„Включващ обновени комбат механики и загадки, както и нова визия, ъгли на камерата и заснети актьорски изпълнение, Prince of Persia: The Sands of Time Remake преразказва историята на смелия Принц (изигран от Юри Льовентал), който бе да иска превръща подчинените на баща си в смъртоносни пясъчни създания. Заедно с принцеса Фара (изиграна от Супиндер Реич), дъщеря на махараджата, той ще овладее силите на Кинжала на времето, за да връща, забавя или спира времето, докато се бие с орди от смъртоносни врагове, избягва акробатично сложни капани и се изправя лице в лице с подмолния Везир в опит да си възвърне властта на Пясъците на времето и да върне проклятието“, гласи анонса на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Атанас
Атанас
1 година

Както гледам, не са успели дори да се доближат до качеството и магията на оригинала.