Annapurna Interactive и Mobius Digital разкриха в кратък анонс на сайта си следващото DLC за Outer Wilds.

Mobius представиха и кратко видео към допълнението, което си е доста мистериозно. Изглежда историята ще е свързана с новопоявил се артефакт в музея, което дава началото на едно последно пътешествие. Ще бъдете привлечени от възможността да откриете отговора на един от вечните въпроси, но това може би няма да доведе до положителен край, гледайки огромното тяло, което бавно покрива слънцето.

„Echoes of the Eye е тук! Outer Wilds се завръща с един последен лагерен огън, който ще разтърси костюма ви. Подгответе своето оборудване и стъпвайте внимателно, малди космически изследователи, впускайки се в дълбините на външшните светове“, гласи анонса на допълнението.

Пътуването на един от големите хитове на 2019 изглежда, че приключва с финал, който ще удовлетвори любопитството на геймърите, което се подсказва от думите на Алекс Бийчъм, творчески директор в Mobius Digital: „Ако сте играли играта, вие сте се чудили: „Как?, а също така и „Защо?“. И това са едни много добри въпроси“, цитира Polygon Бийчъм.

Echoes of the Eye не е съвсем последната стъпка за Outer Wilds. По-рано тази година беше обявено, че играта ще дебютира и за платформата на Nintendo Switch. Това ще се случи още тази седмица.

Echoes of the Eye излиза за PlayStation 4, Windows PC (в Steam и Epic Games Store), както и за Xbox One на 28.09.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари