Андрю Голдфраб от Sucker Punch Productions анонсира вчера на страниците на блога на PlayStation датата на излизане на ново издание на Ghost of Tsushima и DLC за играта. Заедно с тях ще се появи и безплатно обновление за Ghost of Tsushima.

Iki Island, както е името на допълнението, ще ви заведе към остров Ики, съседния на Тцушима. Джин ще се отправи към Ики, за да провери дали са верни слуховете, че островът е окупиран от монголците.

„В тази нова история, Джин пътува до острова, за да разследва слуховете за монголско присъствие. Но скоро той се оказва в центъра на събития с дълбоки лични залози, които ще го принудят да преживее отново някои травматични моменти от миналото си“, пише Голдфраб. Макар и да не разкрива други подробности около историята тук, Голдфраб пише, че Iki Island ще поднесе ново съдържание, нови скинове за Джин и коня му, нова среда и типове врагове, нови техники, мини-игри и др.

Новото издание е режисьорска версия, която включва основната игра, онлайн кооперативния режим Legends, Iki Island, нови скинове, коментар от директора на играта, дигитална арт книга и бонуси.

Освен това, тук се въвежда японизирано синхронизиране на устните за PS5 версията, използване на специалните възможности на контролера на PS5, 3D аудио, 4К и 60fps (отново за PlayStation 5). Ако имате копие от PS4 версията на играта, напредъкът ви тук ще се пренесе автоматично към PS5, а за новите играещи Iki Island ще започва след второто действие след посещението на Джин на Тойотама.

Ghost of Tsushima Director’s Cut излиза на 20-ти следващия месец за PS4 ($59.99) и PS5 ($69.99) и вече може да се направи предварителна поръчка. Това ще ви донесе саундтрака на играта, дигитална илюстрована книга и концептуални рисунки към Iki Island. Ако направите предварителна поръчка на Ghost of Tsushima за PS5 от магазина на PlayStation, ще получите веднага PS4 версията на играта. Ако притежавате PS4 копие на Ghost of Tsushima, може да направите ъпгрейд към Director’s Cut за $19.99. Допълнително, ако решите да получите и PS5 версията на Director’s Cut за $9.99.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари