Silent Bear Studios анонсираха своята нова игра – сървайвъл хоръра Dark Moonlight. Заедно с анонса, независимото студио публикува и едно доста смущаващо видео към играта, което определено би заинтригувало всеки почитател на жанра.

Създателите на Dark Moonlight споделят, че при направата на играта са черпили вдъхновение от достойни образци на sci-fi и хорър жанра, като телевизионните серии Black Mirror и видеоигри, като Outlast, Resident Evil и Silent Hill. Играта ви поставя в ролята на Дейв Келерман, мъж, който решава да се подложи на неконвенционално психологическо лечение. Вместо да се опита да го спаси от фобиите му, терапията го захвърля в един свят на неизвестността – към границите между реалността и кошмара. С ограничени възможности за защита, без оръжие и амуниции и заплашван от ужасяващи демони и чудовища, които дебнат зад всеки ъгъл, Дейвид ще трябва да решава сложните ребуси, които съзнанието поставя пред него. Въпросът тук е дали той ще намери сили в себе си, за да победи чудовищата, да разреши загадките, запази разума си и намери освобождение от този ужасяващ свят.

„Представете си да живеете живот, контролиран от постоянен страх. Представете си да сте роб на фобиите си, които ви диктуват какво може да правите и какво не. Представете си как развивате безброй ритуали, с които да държите страха си под контрол, но които вместо това допълнително ви натоварват. Представете си как си лягате всяка вечер с душевна болка, която изглежда расте всеки ден. Можете ли да си представите всичко това? Можете ли поне да си помислите що за жив ад подобен живот може да е?“, гласи анонса на играта, която излиза в Steam на все още неанонсирана дата.

2 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари