Анонс на устойчив на мазнина Xbox контролер

1
167

Разбираме, че е трудно да запазите вашата гейминг електроника чиста. Xbox Australia обаче има подходящ подарък за вас – уникалният Xbox One контролер, устойчив на мазнина. Благодарение на специалното покритие по корпуса може да похапвате и да играете без проблем.

Xbox Australia поръча производството на контролерите по повод достигането на PlayerUnknown’s Battlegrounds до версия 1.0 на Xbox платформата. Така играта излиза от каталога Xbox Preview и сега се бележи като пълно издание. Детайлите на контролера са оцветени в цветове, типични за PUBG. Целият корпус е ръчно напръскан със слой от уретан, който според компанията е „резистентен срещу леки драскотини, вода, и, разбира се, мазнина от пържено пиле„. Макар че много критици отбелязаха, че самото покритие кара аксесоарът да изглежда мазен.

Всеки контролер е с уникален номер, тъй като в света са произведени само 200 такива. Във Facebook страницата на XboxANZ се провежда томбола, в която потребителите могат да спечелят един от петте предлагани контролера. Нужно е само да пуснете коментар на статуса.

Това не е единствената налудничава идея на Xbox Australia. Компанията произведе дори тематични дрехи Xbox Onesie, а след това основа хотел, в който отпочиващите могат да играят на конзолата на Microsoft. В началото на годината Xbox Australia пуска от въздуха големи PUBG кутии над големите градове на континента. В тях бяха поместени Xbox One X конзоли, които минувачите спокойно можеха да си вземат вкъщи. Така че направата на контролер, устойчив на мазнина, е в границите на нормалното за австралийския филиал.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
ХиХи Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ХиХи
ХиХи

Всеки ден се отдалечаваме все повече от Всевишният. Явно ще е хамериканоустойчив също.