Анонс на ’83

0
192

Студиото, поднесло ни Rising Storm, Antimatter Games, анонсира най-новия си проект – ’83. Играта представлява тактически шутър от първо лице, чието действие се развива в алтернативна версия на 1983 по времето на Студената война. Ескалацията на напрежението между НАТО и силите на Варшавския договор достига връхната си точка и двете страни влизат в боен конфликт. Студиото описва играта като иновативен продукт, в който играещите взимат участие в развитието на ’83, посредством това, което Antimatter наричат „open box разработка“. Студиото ще отличава играещите, които се справят най-добре по-специален начин, който не съобщават какъв точно ще е той. Повече информация ще разберем по време на GDC 2019. Изложението ще се проведе следващата седмица в Сан Франциско.

’83 е онлайн шутър с перспектива на камерата от първо лице в духа на предишното заглавие на студиото Rising Storm 2: Vietnam. С действие, което се развива в една алтернативна реалност, играта се фокусира над достъпен реализъм и историческа автентичност, с която са известни и миналите ни игри: от превозните средства и бойните подразделения, до локациите и оръжията – всичко е взето от реалността и е достоверно с периода, който бива отразен тук. ’83 ще предложи огромни карти, като всички те са в реалистична сред с възможност да изберете силите на Варшавския договор или тези на НАТО в един глобален конфликт. За по-доброто му отразяване, ние въвеждаме характеристика, която наричаме „Постоянна война“. Всичко – от убийствата до залавянията ще бъде проследявано и записвано, което ще се отразява в общия статус на войната и ще дава като резултат видимо отражение на последвалите мачове без значение кой сървър използва играещият“, гласи анонса на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари