През изминалите почивни дни Ubisoft проведоха станалото традиционно представяне на своите бъдещи игри чрез Games Showcase. Централна част от презентацията на френското студио заемаше света на Assassin’s Creed и плановете на Ubisoft тук.

По време на Ubisoft Games Showcase бяха разкрити две изцяло нови заглавия от поредицата – HEXE и Red, получихме информация за Infinity, показани бяха кадри от Assassin’s Creed Mirage, а с това и беше представена мобилна игра, свързана с вселената на асасина с проектното име Jade, която излиза скоро за устройства на основата на Android и iOS. Няма точна дата.

Assassin’s Creed Jade ще е безплатно мобилно приключение с открит свят, чието действие ще се развива в древен Китай. Тя ще ви срещне отново с Басим, представен за пръв път във Valhalla, като действията в Jade ще се развиват 20 години преди тези от Valhalla. Що се отнася до последната, по време на Ubisoft Games Showcase беше представена информация за The Last Chapter, последното допълнение за Valhalla, която ще затвори историята на Ейвор и ще служи, като финал на Valhalla. The Last Chapter ще дойде под формата на безплатна мисия, която свързва различните сюжетни линии и персонажи в играта. Тук идва и нов режим – Forgotten Saga, който ще изисква притежанието на Dawn of Ragnarok.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари