Blizzard анонсира Diablo Immortal: нова Diablo игра! Оттук новината трябва да прерасне в несвързани радостни звуци и дръзки планове за безбройни безсънни нощи.

Но…

… няма, защото Diablo Immortal е по-различна от това, което очаквате. Тя се прави заедно с китайската компания NetEase и представлява масова онлайн игра. Действието в нея се развива между събитията от Diablo 2 и 3. Имате на разположение шест класа, всичките взети от Diablo 3: Barbarian, Wizard, Monk, Crusader, Necromancer и Demon Hunter. И да, Witch Doctor не е сря тях.

Управлението става с виртуален стик отляво, а уменията се активират с бутони отдясно на екрана. Някои умения изискват прецизно насочване с жест. Самите класове имат комбинация от нови и познати умения.

И както се досетихте, Diablo Immortal е мобилна игра.

Тя ще бъде свързана с Battle.net, засега не се знае премиерната ѝ дата или бизнес модела.

Работата по играта е изцяло на китайците. По време на BlizzCon представители на NetEase бяха на сцената. Това е първият път, когато Blizzard предоставя толкова ценно свое IP на чужд разработчик.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
7 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Бахти
Бахти

„И да, Witch Doctor не е сря тях.“

Какво означава „СРЯ“?!

Gavarag
Gavarag

Не се заяждай за глупост,а за това че ще продават нещо старо-за нещо ново.

Бахти
Бахти

Потърсих думата във всички възможни източници включително Български тълковен речник. Не я намерих и бих искал да знам какво означава, защото в българският писмен, книжовен и говорим език такава дума няма! Пълна глупост е твоят коментар! След препинателен знак „запетайка“ се оставя интервал преди следващата дума – личи си колко си грамотен и колко си внимавал в часовете по БЕЛ!

quERUT
quERUT

Толкова ли не ти достига сивакът, за да се досетиш, че са искали да напишат „сред“?

Бахти
Бахти

Като са искали, защо не са го написали? Да не говорим, че още не е оправено.

Agentpat™
Agentpat™

Алоуу, правописника! Доста уроци ще да си пропуснал по БЕЛ. Като те гледам колко запетайки си „изял“. 😀

Kofti Petrov
Kofti Petrov

@Бахти не е много удачно да правиш забележка за правопис и да не можеш две изречения да напишеш без грешка … аман от пишман критици …

Бахти
Бахти

Четири дена и все още не е оправено, аман от критици…