TiGames разкриха тази седмица своята следваща игра: F.I.S.T: Forged in Shadow. Играта е описвана от своите създатели, като експлорационен дизелпънк екшън-платформър.

F.I.S.T: Forged in Shadow ви вкарва в ролята на безстрашен заек, решен на всичко, за да освободи своя свят от едни безмилостни механизирани нашественици. Въоръжен с огромен юмрук, дрелка и камшик, главният герой се бие с всякакви причудливи врагове и босове на карта, на която всеки район е различен от другия и уникален, като TiGames акцентират в анонса си на играта фокусът, който поставят и на най-дребните детайли в този пъстър и разнообразен свят. Що се отнася до оръжията, то всяко от тях си има своите специфики и предимства, заедно с разнообразни комбота.

„Ние желаехме да разкажем една мотивираща и запомняща се история. Нашата започна с проста концепция“, пише Янг Шанг от TiGames. „Да предположим, че някога е имало един мирен, красив свят, населяван единствено от животни. Какво би се случило, ако бъде нападнат от раса от подобни на машини същества? На прага на неизбежния конфликт, който би избухнал и погълнал планетата, ние представяме появата на един самотен воин, герой. Запознайте се с Рейтън. Боен ветеран, който прекарва последните шест години в криене след падането на неговия град. Когато обаче неговия приятел е отвлечен от Легиона на машините, този мълчалив, но решителен боец се завръща в света, впускайки се в една отчаяна спасителна мисия. Във F.I.S.T: Forged in Shadow, плътта и кръвта ще се сблъскат с метала, идеализмът ще води битка с реализма и вярата ще бъде подложена на изпитание“.

 

Играта се разработва в момента за PS4.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари