Тази седмица дойде интересен анонс за хорър приключенска игра, която идва от независим разработчик. Гледайки обаче видеото към играта, трудно може да познаем, че тя идва от една малко, независими студио. Last Days of Lazarus се разработва от Darkania Works и се издава от GrimTalin.

Darkania Works е дело на Джорд Ремус, създател на друго инди заглавие, Gray Dawn, получило изключително топъл прием в Steam, където ще излезе и Last Days of Lazarus през следващата година. Играта ще се появи също така и за Nintendo Swutch и Xbox One.

Играта ще ви отведе в позната обстановка – тази на източноевропейска държава в пост-съветския период. Млад мъж се прибира в родната си къща след смъртта на своята майка, за да се срещне със сестра си Людмила. С разпадането на неговата родина, започва да се разпада и реалността около него. Всичко това води до мистериозни събития, които ще разкрият повече за смущаващото минало на неговото семейство.

Играта ще създаде любопитна смес от ранната пост-съветска епоха и готическа атмосфера и свръхестествени елементи. Героите в Last Days of Lazarus не са добри и лоши, а силно нюансирани, като изкривената им представа за истината и реалността ще ви объркват още повече. С проблемното ви минало, героят ви ще трябва да се бори не само с представяните пред вас трудни въпроси и загадки, но и с желанието да запазите разсъдъка му в нормални граници.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари