През тази седмица се състоя анонс на игра, която изглежда твърде любопитно, за да я подминем. Името ѝ е Myth of Empires на Angela Game, младо, независимо студио със седалище в Хонг Конг.

Играта ви отвежда в едни прастари времена и ще подложи на тест стратегическото ви мислене, предлагайки ви чудесна визия, основана на Unreal Engine, множество дейности за вършене, епични битки, огромен свят, простиращ се на квадратни километра, крафтинг и сим механики със сендбокс нива. Управлявайте своя народ с милост или събирайте войска със сила и подчинение, за да завземате територии и поробвате околните селища. Събирайте ресурси, за да построите столицата си и използвайте всеки материал, който може да намерите в близост до вашия град, укрепвайте града си и опитомявайте дивите животни или крадете ресурси от вашите съперници. Заедно с ролята ви на боец, ще може да заемате и различни други роли и професии, като ловец, готвач или фермер.

„Изследвайте един имерсивен и постоянно разширяващ се свят, в който може да събирате ресурси и да впрегнете творческата си сила и въображение, за да изградите вашата собствена империя. Вербувайте NPC-та чрез мирни или насилствени начини и ги превърнете във ваши последователи. Накарайте ги да събират ресурси за вас и да създават различни неща или ги използвайте за вашата лична армия“, гласи анонса на играта.

Myth of Empires все още няма дата на излизане. Играта се разработва за персонални компютри и се очаква скоро да влезе в Steam Early Access.

3 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари