Анонс на Nemesis: Distress: Нова мултиплеър хорър игра

0
203

Ovid Works и Awaken Realms разкриха Nemesis: Distress, който адаптира популярната настолна игра под формата на мултиплеър хорър преживяване. Играчите могат да си изберат измежду няколко персонажи, които имат характерни умения. Всеки играч се опитва да постигне своя собствена тайна цел, а целите на играта се променят всеки път, когато играете някой от 40-минутните куестове. Разбира се, останалите опоненти не са единствената заплаха на борда на космическия кораб; “постоянно развиващи се нарушители” са част от геймплея, прибавяйки към него PvE елемент. 

По време на изпълнението на вашата мисия, претендентите могат да се намесят в прогреса на останалите, като им поставят различни предизвикателства; например да залостват врати, да предизвикат пожар, да разпространяват невярна информация и др. 

В началото на всеки куест вие избирате произволна тайна цел, като да убиете останалите, да пренасочите кораба към Марс или да унищожите гнездото на гореспоменатите нарушители. Тези от вас, които са фенове на настолната игра и искат да подкрепят нейните разработчици, могат да се включат към crowdfunding кампанията, в която всеки подкрепил работата по самостоятелния експанжън Nemesis Lockdown, избирайки tier Nemesis Distress – PC Game Access, ще получи отстъпка от 5 долара за компютърната игра. Можете видите пълните подробности и опции в кампанията на този адрес

Nemesis: Distress е вече наличен в Steam, съответно можете да прибавите играта към вашия списък с желания, за да получавате най-новите ъпдейти. Междувременно, все още няма обявена дата на излизане.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари